onze diensten

Wij bieden onze relaties maximale service.

Ons aanbod bestaat uit nieuwe en jong gebruikte auto’s, met zeer lage kilometerstanden en met volledige fabrieksgarantie.

Aflevering

Heb jij jouw droomauto bij ons in de winkel gevonden? Dan wil je er liefst direct van gaan genieten. Wij begrijpen dat en hebben daarom meegedacht: uitstaande reparatie- of onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd en vloeistoffen worden aangevuld of vervangen vóórdat wij de auto te koop aanbieden.

De bedoeling is dat je nog dat extra keertje achteromkijkt wanneer je de auto hebt geparkeerd. Onze in- en exterieur experts zorgen dat uw auto er in showroomstaat bijstaat!

Standaard werken wij daarom met een afleverpakket van € 450,-. Wij doen dit, omdat wij waarde (werkzaamheden en garanties) toevoegen aan uw auto. En omdat wij graag eerlijk en transparant zakendoen.

Wij verkopen uitsluitend dealer-kwaliteit auto’s, ingekocht bij de meest betrouwbare bronnen. Ook de aflevering dient naar onze mening van dat niveau te zijn. Als u kiest voor ons afleverpakket voegen wij vóór aflevering nog garantie toe

Garantie

Standaard 1 maand garantie op draaiende delen van motor en versnellingsbak. Wilt u uw garantie uitbreiden? Dat kan, met onze huisgarantie van 6 maanden (naar wens te verlengen) rijdt u onbezorgd en verzorgen wij eventuele reparaties.

Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Uiteraard verzorgen wij de tenaamstelling van de aangekochte auto en vrijwaring van de eventuele inruilauto.

Openingstijden

Showroom enkel op afspraak. Openingstijden werkplaats
ma t/m vr 09:00 – 17:00 uur