Over Drive Premium

Uw onafhankelijke VAG-specialist

"Wij staan voor kwaliteit en werken hard om de auto van uw dromen te realiseren".

Wij maken er onze verantwoordelijkheid van dat u lekker in de auto zit, helpen u bij het maken van de juiste keuze, en ontzorgen u bij de aankoop van uw droomauto. U wilt zeker weten dat uw nieuwe auto betrouwbaar is. Daar maken wij werk van. Wij reizen zelf af naar de fysieke locatie waar de auto staat om de auto te testrijden en te inspecteren. Hierbij worden lakdikte metingen uitgevoerd en de computer uitgelezen. Middels videobellen op locatie presenteren wij u eerlijk de staat van de auto. U geniet hierbij van onze 6 zekerheden! 

Tevens bieden wij service & onderhoud op dealer-niveau voor ieder VAG merk. Al het onderhoud wordt hierbij uitgevoerd volgens strenge fabrieksnormen waarbij alles netjes geregistreerd wordt in de officiële fabriekssystemen. Maar ook het exterieur van de auto heeft aandacht nodig, poetsen en schadeherstel doen wij daarom ook. Verder bieden wij chiptuning op maat op de correcte en veilige manier, zodat dit niet ten kosten gaat van de betrouwbaarheid.

Geniet van onze

6 zekerheden

Bij Drive Premium kunt u vertrouwen op onze 6 zekerheden. Dit zorgt voor een transparante en fijne samenwerking en een betrouwbare auto.

1

Persoonlijk en transparant

Bij Drive Premium waarderen wij het persoonlijke contact met de klant. Wij reizen af naar de standplaats van de auto en voeren een professionele keuring uit.

2

Uw droomauto op maat

Bij Drive Premium luisteren wij goed naar uw specifieke wensen. Zo vinden wij voor u dé auto van uw dromen.

3

Auto's afkomstige uit officiële dealer kanalen

De auto’s die wij aanbieden voor onze zoekopdrachten zijn afkomstig uit officiële Europese merk-kanalen. Veelal ex-lease auto’s, afkomstig van hun eerste eigenaar met lage kilometerstand.

4

Complete onderhoudshistorie

De auto’s die wij aanbieden zijn voorzien van een volledige onderhoudshistorie. Zo zorgen we dat de auto geen achterstallig onderhoud heeft.

5

Kilometerverantwoording

Voor het inkopen van auto’s checken wij altijd of de kilometerstand logisch en gecertificeerd is, zodat wij een eerlijke auto kunnen aanbieden.

6

Schadevrij auto's

Wij kopen eerlijke auto’s zonder schadehistorie en zonder WOK-melding, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Over de eigenaar

Mijn naam is Sybren Deuninck en auto’s zijn een extensie van mijzelf. Daarom ben ik in 2020 begonnen met Drive Premium, een autobedrijf met de nadruk op maatwerk.

" Mijn missie is om mensen auto- en rijplezier te bieden zoals zij dat nog nooit hebben ervaren. "

Het werken met occasions vraagt de nodige expertise, waaronder technisch inzicht. In het voorjaar van 2020 ben ik na een succesvolle stage bij BMW en MINI dealer Hans Severs afgestudeerd aan het IVA Driebergen met de Bachelor Automotive Business Management. Bovendien ben ik sinds mijn 15e autocoureur, wat mijn connectie met auto’s nog sterker maakt. Het testen van auto’s doe ik dan ook heel grondig en zorgvuldig. Op deze manier kan ik de klant transparant advies geven over de technische staat van de auto.

Ons team

Sybren Deuninck

Eigenaar

Juri Boels

Sales & detailing

Remon Zwaan

Data Analist & Development