Welkom bij drive premium

Wij zijn de VAG Specialist en voeren de merken Porsche, Audi, Volkswagen, Skoda en Seat.

Wij staan voor kwaliteit en werken hard om de auto van jouw dromen te realiseren.

Dit doen wij door zoekopdrachten en aankoopbegeleiding op maat aan te bieden. Tevens bieden wij service & onderhoud op dealer-niveau voor ieder VAG merk. Al het onderhoud wordt hierbij uitgevoerd volgens strenge fabrieksnormen waarbij alles netjes geregistreerd wordt in de officiële fabriekssystemen.

Verder bieden wij chiptuning op maat op de correcte en veilige manier, zodat dit niet ten kosten gaat van de betrouwbaarheid.

Persoonlijk, transparant en maatwerk

Wij maken er onze verantwoordelijkheid van dat u lekker in de auto zit, helpen u bij het maken van de juiste keuze en ontzorgen u bij de aankoop van uw droomauto.

U wilt natuurlijk zeker weten dat uw nieuwe auto betrouwbaar is. Daar maken wij werk van. Wij gaan zelf fysiek naar de auto op locatie toe om test te rijden en te inspecteren i.p.v. inspectie op afstand. Middels videobellen op locatie presenteren wij u eerlijk de staat van de auto.

Voor alle auto’s die wij leveren geniet u van onze 6 zekerheden

Persoonlijk en klantvriendelijk, wij reizen persoonlijk af naar de standplaats en voeren een professionele keuring uit op locatie.

Uw droomauto op maat

De auto’s zijn afkomstig van Europese officiële merk-kanalen

Complete onderhoudshistorie in te zien.

Kilometerverantwoording

Wij kopen geen schade-auto’s in (auto’s zonder WOK-melding)

Sybren

Over de eigenaar

Mijn naam is Sybren Deuninck en auto’s zijn een extensie van mijzelf. Mijn missie is om mensen auto- en rijplezier te bieden zoals zij dat nog nooit hebben ervaren. Daarom ben ik in het najaar van 2020 begonnen met Drive Premium, een autobedrijf met de nadruk op maatwerk. Omdat we het hier over occasions hebben vraagt dit om de nodige expertise zoals technisch inzicht. In het voorjaar van 2020 ben ik na een succesvolle stage bij BMW en MINI dealer Hans Severs dan ook afgestudeerd aan het IVA Driebergen met de Bachelor Automotive Business Management. Sinds mijn 15e ben ik autocoureur wat mijn connectie met auto’s nog sterker maakt. Het testen van auto’s doe ik dan ook heel secuur. Zo kan ik de technische staat van een auto volledig transparant maken en de klant hierover onderbouwd advies geven.